Armonia PLUSului din tine

Indiferent de vârstă, greutate, culoarea părului sau preferințele culinare

Da, voi, doamnelor, domnișoarelor, fetelor frumoase și grăsuțe, vreau să  știți că nu sunteți singure, că și eu și altele asemeni nouă știm și împărțim atât de multe.

De când mă știu am fost grăsuță, durdulie, “ dar ce față frumoasă are”, plinuță, plus size, și alte etichete care cu mai mult, care cu mai puțin drag puse sau purtate și la fel de mult mereu am fost eu – la mine în suflet – doar eu, cu o etichetă acceptată de grăsuță care mă făcea să cred că voi avea mereu nevoie să compensez cu câte ceva faptul că sunt grăsuță și singura parte bună în care credeam era că cel puțin nu mă va iubi nimeni pentru talia mea de 60 cm –  nu că asta ar fi avut vreo șansă să se întâmple sau că, dacă se întâmpla, însemna neapărat ceva rău. Nope, never the case!

Din tot sufletul cred că  fiecare din noi poate fi exact așa cum își dorește, indiferent de vârstă, greutate, culoarea părului sau preferințele culinare. Cifrele nu ne definesc – noi le definim. Doar noi putem decide cât sunt de importante sau nu pentru noi și nu trebuie să compensăm cu nimic, pentru că nu e nevoie să ne cerem scuze pentru nimic.

E normal să fim diferite și să vedem diferit viața, stilul, sportul sau machiajul zilnic, care nu sunt chestii exterioare, ci exteriorizări a ceea ce suntem în interior.  Femeia este o totalitate a acestora, o sumă a tot ceea ce este ea în interior și în exterior și nu le despart pentru că eu cred în armonia dintre interior și exterior, așa cum cred că nu e nevoie de bani mulți și de piese de designer pentru a avea un stil propriu. Știu femei care cheltuie mult și nu arată deloc bine, doar scump, și femei care sunt pasionate de second hand și vânează jumătate de an ceva on sale, pentru că nu dau preț întreg pe nimic, și arată bestial. Și nu pentru că sunt perfecte, ci pentru că emană feminitate și personalitate în ceea ce fac, în felul în care se mișcă, în felul în care le sunt sau nu machiați ochii. Pentru mine totul e despre armonia unui întreg.

În același timp însă, nu este absolut nicio problemă dacă tu consideri asta de prisos. Este exteriorizarea ta ca personalitate completă! Trăiesc alături de un om care uneori e în stare să ia șosete lungi la pantofi și la pantaloni scurți pe timp de vară. Cândva mă apuca plânsul de la asta, dar azi știu că e modul lui de a se exprima: I do not give a f.. and I feel comfortable like this Toleranța și acceptarea sunt cheile în tot ceea ce facem. Și, așa cum sunt femei care nu simt nevoia să se machieze sau să dețină un stil al lor bine definit, la fel sunt mii de femei care simt această nevoie, dar nu știu cum să procedeze. Ele sunt cele care rămân receptive la plusul acela pe care ți-l dă un minim de machiaj natural și o bluză de lungimea corectă care nu te taie în siluetă unde nu trebuie.

Pasionate sau nu de modă și stil, suntem femei și în adâncul sufletului toate apreciem când ne simțim bine cu oglinda, când primim un feedback pozitiv de la cei din jur sau când, trecând pe lângă o vitrină, putem spune: mamă, ce bine arăt azi! Indiferent ce înseamnă acel “bine” pentru tine – poate fi combinația de pantaloni sport și balerini, dacă îi știi purta cu naturalețe, sau stiletto și o rochie înflorată, e mult prea puțin relevant. Senzația generală de bine e ceea ce vreau să cresc în femei. Acea senzație pe care doar iubirea de sine o poate crea și care le poate face pe femei să radieze și să strălucească.

Am vazut schimbarea în câteva femei deja și vreau să o văd și în tine.

 

Be you- Be different- Make a difference with style !

 

 

  • Comments ( 0 )

  • Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP