Începând din această toamnă, la atelierele de stil și atelierele plus size putem învăţa cum să ne îmbunătăţim imaginea pornind de la relația noastră cu hainele și cu modul în care acestea ne pot ajuta să ne atingem scopurile propuse.

Astfel, împreună vom învăța cum să ne alegem și cum să purtăm ceea ce ne avantajează, ne reprezintă și ceea ce transmite mesajul dorit de noi.

Atelierele de stil ți se adresează și ție dacă:

  • Îți dorești să îți crești încrederea în sine și echilibrul interior-exterior;
  • Ești interesată de modă și stil, dar nu ai găsit încă drumul spre stilul care te definește;
  • Vrei să cunoști mai bine ce ți se portivește și de ce.

Și, pentru că știu că în cazul doamnelor plus size uneori totul devine o provocare, vom avea Ateliere de stil Plus Size – special dedicate pentru voi (noi!), în care totul este gândit cu drag și atenție pentru a vă oferi cele mai bune soluții și idei cu ajutorul cărora garderoba, cumpărăturile, outfiturile zilnice sau cele de ocazii, vor părea țeluri mult mai ușor de atins .

Revin cât de curând cu mai multe detalii legate de dată și locație. Până atunci, pentru întrebări și rezervare de locuri pentru primele ateliere, aștept cu drag să mă contactați la ingrid.kovacs@stylewithingrid.ro sau prin completarea formularului de pe pagina Contact.

TOP