Când bocancii nu trebuie să fie plictisitori

Ce este mai frumos, mai feminin și mai sexi decât o pereche de pantofi cu toc ? Da, știm, toate avem o poveste de iubire cu tocurile preferate, însă dacă tot e iarnă, fie că e zăpadă sau vreme ploioasă, avem nevoie și de încălțăminte mai funcționala decât frumoasă, nu?

Ei bine, cine zice că doar pentru că vremea nu ne permite, nu putem să fim chic, feminine și moderne în timp ce purtăm bocanci, de exemplu?

O pereche de bocanci poate fi la fel de ușor inclusă, atât în ținute moderne, cât și în ținute comode, atât în ținute casual sau sport, cât și în ținute feminine și practice.

Până acum câțiva ani bocancii erau orecum asociați tinerelor rebele cu șosete lungi , fuste scurte și cămăși în carouri și, deși ramâne și acesta un outfit epic, cred că putem găsi moduri mai ușor încorporabile în viața de zi cu zi, fie că e de nevoie sau de plăcere.

Am adunat câteva modele care cred că sunt atât comode și călduroase, dar pot fi și versatile și chiar vesele.

 

 

Dacă ești în căutarea unor variante la fel de practice, dar totuși mai finuțe, îți recomand să studiezi opțiunile pentru ghete, fie ele Chelsea sau cu șiret, care sunt mereu o alternativă frumoasă.

 

 

   

Be you- Be different- Make a difference with style !

 

 

  • Comments ( 0 )

  • Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP