Ingrid Kovacs

Style with Ingrid este un vis – visul fetiței care fura sacoul de lână navy, crunt de înțepător, de la mămica, pentru că a avea 13 ani nu este un motiv să nu porți sacou la școală (lucky me că nu mai existau uniforme!).

Crescând lângă o croitoreasă am învățat destul de devreme să manevrez acele de gămălie, am învățat care e diferența dintre un guler și un rever, cât de mult contează o croioală avantajoasă, o culoare bine aleasă, lungimea potrivită, dar și faptul că detaliile fac toata diferența. De-a lungul anilor, deși viața mi-a arătat multe și diferite cărări și opțiuni, pentru care sunt foarte recunoscătoare, fetița cu sacoul înțepător a rămas veșnic îndrăgostită de croieli, de culori, de lungimi, de revere feminine și fermecătoare.

Am învățat pe propria piele cât de greu este uneori să alegem din tumultul de „la modă” și „în trend” care ne este oferit de media, de magazine, de fashion show-uri sau de recomandarea colegelor trendy de la birou. Am progresat de la oroarea de a combina două nuanțe diferite de negru și religia pantofi și poșetă de aceeași culoare/nuanță! la credința că stilul nu stă în trend, iar combinațiile pot fi îndrăznețe, asimetrice, sport casual sau business feminin. Stilul este acel ceva ce face ca totul să devină un întreg armonios care exprimă ceea ce suntem sau vrem să fim, deoarece stilul este cel care va face diferența.

Ca să nu fie nimic plictisitor și ca să păstreze provocarea, fetița cu sacoul înțepător s-a transformat dintr-o adolescentă plinuță într-o femeie plus size care azi lucrează la visul ei în care Stilul și Încrederea în sine fac diferența, pentru că fumusețea nu are mărime, culoare sau vârstă.

Undeva pe drum am acceptat că aceasta este drumul meu. Am studiat și încă studiez Stilul și Stylingul în care cred cu tarie, deoarece am văzut de multe ori cât de mult contează și ce diferență pot aduce în viața unei femei.

Fie că suntem sau nu conștienți de acest lucru, dar prin modul în care ne prezentăm non-verbal comunicăm foarte multe, chiar înainte de a avea ocazia de o face intenționat, verbal, conștient sau direcționat.

Ceea ce fac eu este să te ajut să îți găsești acele căi de comunicare, detalii de stil, vestimentație, accesorii, mici secrete practice care să transmită ceea ce vrei tu, în mod conștient, intenționat și, mai ales, într-un mod orginal, unic și special ție, pentru că fiecare dintre noi este unică și merită să se simtă astfel.


De ce Plus Size?

Răspunsul cel mai simplu ar fi: pentru că sunt plus size de când mă știu (în mod evident de pe vremea sacoului înțepător), dar, mai mult de atât, pentru că mai cred că noi, femeile plus size – plinuțe, grăsuțe, cu forme, voluptoase sau cum ne e mai ușor să ne identificăm – suntem adeseori într-o dificultate, limitare, neîncredere ceva mai mare în ceea ce privește stilul nostru vestimentar. Și asta pentru că, atunci când nu „ se rezolvă” totul cu o talie subțire scoasă la iveală și un decolteu care „ fura show”-ul, lucrurile devin mai complexe, mai profunde, mai importante și un ajutor în acest sens redă încrederea în sine și iubirea de sine, acestea fiind cele care fac diferența în calitatea vieții noastre.

Viața e prea scurtă ca să nu ne bucurăm de ea pe deplin și chiar există și sacouri care nu înțeapă! 😉

Ingrid Kovacs

Profesionalism, atitudine directă și entuziasm

Am întâlnit-o pe Ingrid pentru prima dată în vara lui 2016, când a luat parte la una dintre sesiunile foto pe care le organizez. O personalitate captivantă, vivace,  cu care se lucrează ușor, dar și o persoană plăcută și fascinantă. Am simțit acest lucru atât cu ea pe post de model din fața aparatului de fotografiat, dar și cu ea pe post de stilist care a știut să organizeze și să ajute modelele, ușurându-mi astfel foarte mult mie munca de fotograf.

Profesionalismul, atitudinea directă și entuziasmul ei sunt frapante.

O recomand cu toată inima fiecărei femei care își dorește să-și descopere și să învețe cum poate fi mai feminină, pentru că la pachet cu serviciul vine și o prietenă.

Erdős Juci
Fotograf
Plus Size photography

O studentă competentă

În Ingrid am descoperit o femeie minunată, care mi-a fost întâi clientă, iar mai apoi cursantă și stilist în devenire.

Fiind o femeie perspicace și cu viziune moderna, inițial ne-am concentrat și am lucrat pe îmbunătățirea stilului ei, însă mai apoi, după absolvirea cursul KRS-Stylist și acumularea informațiilor de bază ale profesiei, ea a continuat să-și îmbunătățească zi de zi atât stilul propriu, cât și aplicarea cunoștințelor profesionale, prin urmare nu pot decât să o recomand drept una dintre cele mai competente studente ale mele!

Kozma Rita
Stilist
Proprietar KRS - Styling

TOP