Greșește din când în când

Anyone who has never made a Mistake has never tried anything New

Greșelile sunt lecții și nu, nu se fac doar în cazul în care încercăm/începem ceva nou, chiar dacă atunci ne este cel mai frică de greșeli, iar când simțim frica ezităm și mai apoi renunțăm să facem ceva nou.

A greși e ok, a experimenta e ok, nu există răspunsuri sau alegeri bune și alegeri rele, sfaturi bune și sfaturi nebune ( nu e greșeală de tipar!). Există doar am încercat și  best case învăț cum să fac mai bine data viitoare, iar worst case știu cum să nu mai încerc data viitoare .

Fie că este vorba de o călătorie nouă, de un job nou, de o nouă provocare personală care uneori poate fi provocarea de a purta azi rochița preferată cu teniși în loc de tocurile cu care ești obișnuită și îți este frică de faptul că nu vei fi destul de înaltă, că picioarele nu vor arăta destul de subțiri și feminine … Îndrăznește! Nimic nu se schimbă decât dacă provocăm și inițiem noi schimbarea, atât în noi, cât și in jurul nostru, deci de ce să nu începem cu noi?

  • Cumpară biletul și du-te la mare/munte/concert/expoziție, chiar dacă o faci singură
  • Fii cea mai bună versiune a ta în fiecare zi! Amintește-ți că ești în competiție doar cu tine cea de ieri
  • Poartă teniși roz la rochia roșie sau la cea de mireasă, dacă asta te reprezintă și te face fericita. Vei fi minunată!
  • Fă orice și tot numai CEVA AZI. Și mâine din nou!

 

Greșește din când în când până când îți găsești  locul, omul, visul, pantofii ideali și vinul perfect, pentru că trăim doar o dată și viața e prea scurtă, ca să nu ne bucurăm de ea pe deplin și chiar e ok dacă mai greșim!

 

Be you- Be different- Make a difference with style !

 

 

  • Comments ( 0 )

  • Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP