Personal Styling

Scopul meu este să lucrăm împreună pentru a identifica preferințele, activitățile, tipologia, dar și imaginea dorită pentru a construi soluții viabile, ușoare, flexibile și accesibile cu ajutorul cărora vei ști mereu ce te avantajează, cum și de unde să îți cumperi piesele, cum să le potrivești și cum să strălucești în fiecare zi a vieții tale.

Afla mai multe

Personal Shopping

Când ai fost ultima dată la cumpărături?

Și când ai cumpărat ultima dată exact ce aveai nevoie, ce se potrivea cu ceea ce ai deja în dulap, era croiala și culoarea potrivită ȚIE și ai știut exact cu ce vei purta piesa în sezonul curent? Sună utopic?

Eu știu că nu este imposibil!

Afla mai multe

Shop your Wardrobe

Atât de des alergăm să căutăm bluza nouă de birou, rochița pentru cina de familie, pantalonii negri cu sau fără dungă și uităm de tot ceea ce avem deja. Avem deja o garderobă pe care am cheltuit bani, energie, efort, dedicație și speranță cu fiecare piesă cumpărată. Și atunci de ce o neglijăm și ajungem aproape de fiecare dată la concluzia că nu e destul de bună? Nu este oarecum incorect/ineficient?

Afla mai multe

Servicii

Ai o nevoie specifică pe care nu ai găsit-o în niciuna din opțiunile descrise? Sunt sigură că vom găsi opțiuni și soluții și pentru ceea ce cauți.

Aștept să mă contactezi cu întrebări și am să revin în cel mai scurt timp posibil cu opțiuni pentru a te ajuta cu drag.

Afla mai multe

TOP