Când ai fost ultima dată la cumpărături?

Și când ai cumpărat ultima dată exact ce aveai nevoie, ce se potrivea cu ceea ce ai deja în dulap, era croiala și culoarea potrivită ȚIE și ai știut exact cu ce vei purta piesa în sezonul curent? Sună utopic?

Eu știu că nu este imposibil!  Îți trebuie doar o mână de ajutor și, odată ce ajungi să îți cunoști forma corpului, croielile, culorile și combinațiile care te avantajează, deodată toată drama cumpărăturilor, toate piesele care ajung să stea cu eticheta în dulap timp de 2 sezoane vor deveni comori pe care le porți des, cu plăcere și complimente la fiecare pas.

Tot ce ai nevoie este o ședință de Personal Shopping, în care, după ce ne cunoaștem puțin în prealabil, setăm bazele și țelurile, iar apoi cucerim magazinele.

Care sunt beneficiile Personal Shopping-ului?

  • Vei cunoaște forma corpului tău, croielile care te avantajează, culorile cele mai potrivite în funcție de ten și culoarea părului;
  • Vei înțelege care sunt principiile de bază ale cumpărăturilor eficiente;
  • Îți vom alege piese de bază /sau de ocazie (în funcție de scopul ales), precum și seturi și modalități de combinare a lor;
  • Vom avea o după-masă plăcută în urma căreia vei rămâne cu mai multă încredere în tine și cu mai multe posibilități la îndemână.

Pentru detalli și ofertă aștept să mă contactezi la ingrid.kovacs@stylewithingrid.ro sau prin completarea formularului de pe pagina Contact, cu subiectul Personal Shopping.

TOP