Shop your wardrobe – primul loc de cumpărături pentru fiecare femeie –  propria garderobă.

Atât de des alergăm să căutăm bluza nouă de birou, rochița pentru cina de familie, pantalonii negri cu sau fără dungă și uităm de tot ceea ce avem deja. Avem deja o garderobă pe care am cheltuit bani, energie, efort, dedicație și speranță cu fiecare piesă cumpărată. Și atunci de ce o neglijăm și ajungem aproape de fiecare dată la concluzia că nu e destul de bună? Nu este oarecum incorect/ineficient?

De-a lungul timpului, atât din exemplele personale, cât și din cele ale clientelor, mi s-a confirmat mereu același lucru:  în garderoba fiecărei femei sunt mult mai multe piese ideale decât crede ea și mult mai multe combinații decat ar fi crezut vreodată. Aceste combinații pot și vreau să te ajut să le găsești și tu în propria garderobă.

Data viitoare când te plimbi pe un site superb de rochii sau de pantofi îți propun  să lași coșul virtual gol (sau măcar în stand by) și să îi dai o șansă garderobei tale și mie. Sunt sigură că împreună putem găsi idei noi, culori noi, forme neașteptate și combinații la care nu te-ai fi gândit, dar care brusc îți dau o altă perspectivă asupra a ceea ce ai deja și idei cum poți maximiza beneficiile garderobei tale existente .

O sesiune de wardrobe shopping îți poate nu doar economisi sume semnificative de bani (deoarece nu mai ai nevoie să cumperi lucrui noi sau cel puțin le vei cumpăra doar gândit și cu scopuri clare), dar îți poate oferi și noi perspective, noi combinații și bucuria unei garderobe funcționale axate pe tot ce AI și de care te BUCURI.

Pentru detalli și ofertă aștept să mă contactezi la ingrid.kovacs@stylewithingrid.ro sau prin completarea formularului de pe pagina Contact.

TOP