Dacă porți mărimea 42 sau mai mare, știi foarte bine că nu este mereu ușor să găsești piesele ideale care să fie feminine, comode și care să se așeaze perfect pe formele tale. Câteodată o simplă sesiune de cumpărături poate deveni o reală provocare pentru doamnele plus size.

Împreună putem descoperi însă care sunt cele mai bune opțiuni pentru tine, în funcție de forma corpului tău, de tonurile tale, de preferințe. Cu puțină atenție, cunoștințe și încredere în tine vei alege piese ideale, care să îți pună în avantaj formele, să mascheze ceea ce toate simțim câteodata că este nevoie și, mai ales, să te facă să te simți bine, frumoasă, încrezătoare și gata să cucerești lumea la fiecare pas.

AFLA MAI MULTE


Mai multă încredere în sine, un zâmbet senin și optimism, armonie interior-exterior la o femeie plus size? Da, eu știu că toate acestea sunt posibile și aceasta poate fi și descrierea ta, chiar dacă azi tu încă poate ești plină de îndoieli.

Dacă simți că încrederea în sine este o provocare grea pentru tine, găsește acea parte a corpului tău care îți place, ba mai mult, pe care o iubești! și invață cum să faci din ea atuul tau. Trucurile mici și simple au de cele mai multe ori efecte semnificative, iar fericirea vine din acceptarea a ceea ce suntem, în loc de lupta cu noi înșine.

AFLA MAI MULTE

TOP