Mai multă încredere în sine, un zâmbet senin și optimism, armonie interior-exterior la o femeie plus size? Da, eu știu că toate acestea sunt posibile și aceasta poate fi și descrierea ta, chiar dacă azi tu încă poate ești plină de îndoieli.

Dacă simți că încrederea în sine este o provocare grea pentru tine, găsește acea parte a corpului tău care îți place, ba mai mult, pe care o iubești! și invață cum să faci din ea atuul tau. Trucurile mici și simple au de cele mai multe ori efecte semnificative, iar fericirea vine din acceptarea a ceea ce suntem, în loc de lupta cu noi înșine.

Poate că nu este mereu atât de simplu. Este un proces. Dar, cu ajutorul necesar, totul poate deveni un proces plăcut, de creștere, de cunoaștere, de împăcare și uneori chiar de  vindecare.

Eu sunt aici să te ajut nu doar să îți alegem împreună cele mai bune soluții stilistice, ci să îți îngrijim un pic și sufletul, pentru ca totul să devină o armonie: stilul o expresie către lume a ceea ce ești tu, iar tu o femeie împăcată, completă, cu încredere în forțele proprii, în deciziile luate și în calea aleasă în viață.

Și cum facem împreună acest lucru? Contactează-mă pentru detalii la ingrid.kovacs@stylewithingrid.ro sau completand formularul de contact.

Voi accepta cu mare bucurie să lucrăm împreună pentru a atinge cea mai bună și fericită variantă a ta.


De ce este important să ne cunoaștem forma corpului

De ce este important să ne cunoaștem forma corpului

Ok, te interesează stilul, moda și observi hainele frumoase oriunde te intorci, citeși sau auzi foarte mult expresia să te îmbraci în funcţie de forma corpului tau, dar cât suntem de în clar cu ce ...
Armonia PLUSului din tine

Armonia PLUSului din tine

Da, voi, doamnelor, domnișoarelor, fetelor frumoase și grăsuțe, vreau să  știți că nu sunteți singure, că și eu și altele asemeni nouă știm și împărțim atât de multe. De când mă știu am fost grță, ...
Profită de costumul de baie preferat cât e încă vară

Profită de costumul de baie preferat cât e încă vară

E  incă Vară! E soare! Cu toții visăm la plajă, la mare, la plimbări în nisip sau măcar pe margine de lac și parcă totuși noi, femeile, avem ceva sentimente în plus când vine vara. Pantaloni scurți, ...

TOP