Dacă porți mărimea 42 sau mai mare, știi foarte bine că nu este mereu ușor să găsești piesele ideale care să fie feminine, comode și care să se așeaze perfect pe formele tale. Câteodată o simplă sesiune de cumpărături poate deveni o reală provocare pentru doamnele plus size.

Împreună putem descoperi însă  care sunt cele mai bune opțiuni pentru tine, în funcție de forma corpului tău, de tonurile tale, de preferințe. Cu puțină atenție, cunoștințe și încredere în tine vei alege piese ideale, care să îți pună în avantaj formele, să mascheze ceea ce toate simțim câteodata că este nevoie și, mai ales, să te facă să te simți bine, frumoasă, încrezătoare și gata să cucerești lumea la fiecare pas.

Plus size styling este serviciul creat special pentru tine. Un mediu călduros și personal în care învățăm împreună ce te avantajează și de ce, cum să îți scoți în evidență părțile cele mai bune și cum să găsești nu doar confortul în piesele alese, dar și să te simți feminină și să le porți cu încredere.

Fiecare femeie merită să se simtă bine în propria piele și da, asta include și hainele, pantofii sau acesoriile pe care le purtăm, deoarece, chiar dacă vrem sau nu să recunoaștem, stilul nostru vorbește despre noi inaintea noastră.

Rachel zoe: „Style is a way to say who you are without having to speak.”

Pentru mai multe informații și ofertă, aștept cu drag să mă contactezi la ingrid.kovacs@stylewithingrid.ro sau completand formularul de contact.

TOP