Profită de costumul de baie preferat cât e încă vară

E  incă Vară! E soare! Cu toții visăm la plajă, la mare, la plimbări în nisip sau măcar pe margine de lac și parcă totuși noi, femeile, avem ceva sentimente în plus când vine vara. Pantaloni scurți, topuri fără bretele sau costume de baie – dacă toate acestea îți trezesc un nod ciudat în stomac sau pur și simplu răspunsuri gen: fusta lungă, obligatoriu mâneci la tricou și coverup care să îți ajungă până la genunchi, atunci, draga mea, te anunț că și tu faci parte din milioanele de femei din lume care au o reținere mai mare sau mai mică față de vară și de bucuriile ei.

Am putea vorbi cu orele despre originile acestor temeri și rețineri regăsite în majoritatea din noi și despre cât de nedrepte sunt unele industrii care le-au încurajat și alimentat, dar asta nu ne va schimba realitatea, așa că prefer să mă concentrez pe soluții: ce putem face ca vara să nu mai fie altceva decât un prilej sincer de bucurie ?

Merităm din plin să ne bucurăm de vară, indiferent de vârstă, greutate sau orice altceva. Știi ce e culmea? Că numai noi facem o problemă din modul în care arătăm pe plajă, când toți ceilalți sunt preocupați de ei înșiși și problemele lor (probabil preocupati și ei de ceea ce gândești tu despre ei pe plajă!) și atunci de ce nu am profita?

Încearcă data viitoare când ai un chef nebun de plajă, mare, piscină sau ce ți-e drag ție să iei pe tine un costum de baie frumos, comod și, de ce nu, colorat! și ieși focusată pe tine, doar pe tine și pe cei dragi ție, dacă sunt cu tine, și să nu conteze nimeni și nimic altceva decât TU, razele soarelui, apa călduță și acel moment de liniște când admiri sclipirile razelor în mișcare pe luciul apei. Meriți să te bucuri de vară, așa că fă-o!

Și, dacă ai nevoie de inspirație pentru costumul de baie, uite câteva exemple minunate:

Be you- Be different- Make a difference with style !

 

 

  • Comments ( 0 )

  • Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP