Provocarea de 21 de zile

Complaint free World?

Nu, nu este o dietă, sau cel puțin nu în sensul clasic. Restricțiile nu sunt de natură alimentară, ci de natură comportamentală. În ce constă?

Descrierea originală și mai multe detalii aici: http://www.willbowen.com/about-will-bowen/

Eu m-am întâlnit acum câțiva ani prima dată cu această idee și mi-a plăcut. La urma urmei de ce nu? Ar fi frumos să încercăm cu toții să nu ne mai plângem și, dacă nu reușim să fim în mod special pozitivi, cel puțin să evităm să ne încărcăm, pe noi sau pe cei din jur, cu și mai multe lucruri negative plângându-ne, ceea ce sunt convinsă că de cele mai multe ori facem din obișnuință și nu pentru că lucrurile ar fi atât de teribile.

Așa că, fără brățară, dar cu atitudine pozitivă și sincer curioasă mai mult decât orice, am încercat și eu. Ce am aflat? În ciuda faptului că mă consider o persoană pozitivă, care nu se plânge în mod special mult…, am realizat că sunt lucruri mărunte de care ne plângem fără ca măcar să observăm: e prea fierbinte cafeaua, e înnorat afară, nu îmi găsesc bluza preferată, iar e Luni, iar e ședință, e prea cald, prea târziu, prea repede și așa mai departe. Nu ne furăm oare cu aceste mici detalii de rutină din bucuria zilelor? Și ce dacă e fierbinte cafeaua? – atunci are cea mai intensă aromă. O zi înnorată poate fi extraordinar de frumoasă până și prin melancolia ei. Poate e mai bine să înlocuiești bluza ”dispărută” cu o rochiță vaporoasă, dacă tot e luni și cald și e ședință, toate acestea nu te opresc în a te simți superbă și poate așa totul devine mai frumos și nici nu mai contează că e departe sau târziu orice ar fi să fie în programul tău de zi.

Așa că, în ciuda faptului că e Luni, eu îți recomand să încerci această provocare și aștept să îmi povestești cum a fost și ce ai învățat.

Be you- Be different- Make a difference with style !

 

 

  • Comments ( 0 )

  • Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP